Teknologicenter

CNC Force Teknologicenter Juelsminde.

Vi udfører jævnligt demonstrationer og teste i vores demo maskiner. Det kan dreje sig om test af værktøjer, bearbejdnings metoder og anden teknologiudvikling for kunder, værktøjsproducenter m.fl.

Udover vores meget veludstyrede maskiner, har vi high end CAM-programmering fra Tebis og godt fyldt op i vores værktøjsmagasiner med moderne high end værktøjer for alle typer af materialer, fra bl.a. Mapal/Edeco.

En test kan f.eks. være at scallop optimere slet bearbejdning med barrel cutter for kunder indenfor aerospace industrien, optimering af overflade ruhed for kunder indenfor formværktøjer, der gerne vil minimere poleringsarbejde, test af kunders værktøjer med fuldstændige rapporter for vibrationer og energiforbrug på spindel og alle maskinens aksler etc.

I vores teknologicenter udfører vi også indkørsel og opstart af Turn-Key leveringer de gange vores kunder vælger at købe sin nye maskine med opstartet og indkørt produktion.

For Turn-Key leveringer af Grob system maskiner foregår opstart og indkørsel hos Grob i Mindelheim.

GROB Technology and Application Center.

CNC Force har også dagligt samarbejde med GROB Technology and Application Center i MIndelheim med tidskalkulationer, test bearbejdning etc.

Kontakt Teknologicenter:

Jonas Lovén

jonas@cncforce.dk

+45 41 43 33 32

Allan Møller

allan@cncforce.dk

+45 31 15 12 80

Video:

Links:

Kontakt:

CNC Force ApS

Smedegade 14

DK-7130 Juelsminde

+45 25 79 12 80